Orthodontie, Steenwijk, Tuk, Aligners, doorzichtige beugel, Invisible beugel
Voorkomen is beter dan genezen

Aligners

Aligners,
Beugel voor een lach die gezien mag worden.

 

Een aligner is een transparante beugel. Omdat de beugel nagenoeg onzichtbaar is, is het een populaire keuze van jongeren en volwassenen die hun gebit graag willen corrigeren.

 

Het is de ideale methode voor het herstellen van een scheef gebit en een lach te toveren waar iedereen van droomt. De correcties voert de aligner uit door stap voor stap uw tanden uit te lijnen. Met behulp van 3D-technologie worden de aligners op perfecte maat gemaakt. Elke aligner wordt ongeveer 2 weken gedragen. Daarna gaat u over op de volgende aligner zodat de tanden in de gewenste stand worden gebracht.

 

Wat zijn de voordelen van aligners?

Door onze bijna doorzichtige aligners zal niemand in de gaten hebben dat u deze aligners draagt. Ze zijn zo simpel te gebruiken dat u er geen last van krijgt en u kunt ze makkelijk opbergen. Zo kunt u de aligner gemakkelijk uit uw mond verwijderen, wanneer u uw tanden wilt poetsen, tanden wilt flossen of als u een maaltijd wilt nuttigen.

 

Van welk materiaal worden aligners gemaakt?

De aligners zijn gemaakt van een hoogwaardig, thermoplastisch materiaal. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het gebruik in de mond en is speciaal ontwikkeld.

 

Wilt u meer informatie of wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn?
Neemt u dan contact met ons op.
Tel: 0521- 512326.
 info@dentistreetuk.nl

 

Enkele voorbeelden van behandelingen in de bovenkaak.