Behandelingen – Dentistree Tuk Tandartspraktijk – Tuk
Voorkomen is beter dan genezen

Behandelingen

Algehele Tandheelkunde

In onze praktijk wordt in principe ieder gebit minimaal één of twee keer per jaar gecontroleerd. Wanneer u regelmatig problemen in de mond heeft, zal de frequentie hoger zijn dan wanneer uw gebit al lange tijd stabiel is. Samen met u bespreken we wat het advies is. Met algehele tandheelkunde bedoelen we dan ook het (weer) mooi en gezond maken of houden van het gebit. Tijdens deze controles verhelpen we algemene klachten of maken we een nieuwe afspraak voor verdere verzorging.

Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is noodzakelijk voor een gezond en mooi gebit. Wij besteden in onze praktijk veel aandacht aan de mondhygiëne. Met een goede mondhygiëne voorkom je tandplak, bloedend of ontstoken tandvlees, verkleuringen of een slechte adem. Voorkomen is beter dan genezen, daar is ons team van overtuigd.

Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het zo mooi mogelijk maken van het gebit. Een mooi gebit is vaak ook een gezond gebit en andersom. In onze praktijk zijn we goed in staat de wensen van jou als patiënt in kaart te brengen. Bij de controle vragen we naar uw wensen, en daar hoort ook zeker het mooier maken van het gebit bij.